Rizoto s kuřecím masem

Hlavní jídlo (vytvořil*a Ondřej Marhold-ondja)
bez lepku snadné
název množství (na 4.0 porcí)
Kuřecí maso 300 gramy
Rýže 200 gramy
Zeleninový bujón 1 kusy kostka
Mražená zelenina 1 kusy balení
Sýr 0.4 kostky
Sůl
Olej/máslo na smažení

návod k přípravě

  1. Uvaříme rýži v osolené vodě.
  2. Nakrájíme kuřecí maso na kousíčky, osolíme (můžeme přidat i další koření jako vegeta kari nebo papriku)
  3. Maso orestujeme na oleji/másle
  4. Přidáme zeleninu a necháme roztát
  5. Zalijeme trochou vody a bujón, a necháme pod poklicí tak 10 min dusit
  6. Ke směsi přidáme rýži a necháme prohřát
  7. Podáváme posypané strouhaným sýrem

úkoly

recept nemá úkoly

galerie

zobrazit pro daný počet porcí
další možnosti