Česneková polévka

Polévka (vytvořil*a Buky)
název množství (na 30.0 porcí)
Brambory 10 kilogramy
Sádlo 250 gramy
Vejce slepičí 10 kusy
Cibule 5 kusy
Česnek [palice] 5 kusy
Chléb [bochník] 3 kusy

návod k přípravě

Postup

V osolené vodě uvaříme na malé kousky nakrájené brambory. Nakrájíme cibuli a osmahneme, poté přidáme vodu. Uvařené brambory přidáme do polévky a přidáme koření. Nakonec rozklepneme vejce do vody a necháme chvíli povařit. Vedle nakrájíme chléb na malé kousky a osmahneme na sádle. Koření: sůl, pepř, majoránka (dost), drcený kmín

úkoly

recept nemá úkoly

galerie

zobrazit pro daný počet porcí
další možnosti