Pórková polévka (Ii)

Polévka (vytvořil*a Irena Marková Ii)
název množství (na 1.0 porcí)
Máslo 2.7 gramy
Mouka - hladká 1.7 gramy
Brambory [kus] 0.5 kusy
Pórek [kus] 0.3 kusy
Vejce slepičí 0.2 kusy
Petržel sušená 0.2 gramy
Maroránka 0.2 gramy
Cibule 0.2 kusy
Zeleninový bujón 0.1 gramy nemusí být
Kmín drcený 0.1 gramy

návod k přípravě

Postup

Brambory nakrájíme na malé kostičky a dáme do osolené vody, kde je uvaříme doměkka. Přidáme nakrájený pórek a pak jíšku. (Jíška v receptu na Květákovou polévku). 

úkoly

recept nemá úkoly

galerie

zobrazit pro daný počet porcí
další možnosti