Pórková polévka (Ii)

Polévka (vytvořil*a Irena Marková Ii)
název množství (na 13.0 porcí)
Máslo 35 gramy
Mouka - hladká 22 gramy
Brambory [kus] 6.5 kusy
Pórek [kus] 3.5 kusy
Vejce slepičí 2.6 kusy
Petržel sušená 2.2 gramy
Maroránka 2.2 gramy
Cibule 2.2 kusy
Zeleninový bujón 1.7 gramy nemusí být
Kmín drcený 1.3 gramy

návod k přípravě

Postup

Brambory nakrájíme na malé kostičky a dáme do osolené vody, kde je uvaříme doměkka. Přidáme nakrájený pórek a pak jíšku. (Jíška v receptu na Květákovou polévku). 

úkoly

recept nemá úkoly

galerie

zobrazit pro daný počet porcí
další možnosti