Obalovaný květák

Hlavní jídlo (vytvořil*a Buky)
název množství (na 30.0 porcí)
Brambory 8 kilogramy
Olej slunečnicový 2 litry
Mléko 2 litry
Strouhanka 500 gramy
Mouka - hladká 500 gramy
Majonéza 500 gramy
Vejce slepičí 15 kusy
Květák 7 kusy
Kečup 1 kusy
hořčice 1 kusy

návod k přípravě

Postup:

Nakrájíme květák na střední kousky. Obalíme ho v trojobalu ( mouka, vejce + mléko, strouhanka) a osmažíme dokud nebude strouhanka dozlatova. 

Nakrájené ostrouhané brambory dáme vařit do osolené vody a podáváme s domácím dipem, kečupem, majonézou nebo hořčicí. 

úkoly

název popis dnů před vařením
Dip Koupit jogurt / smetana na domácí omáčku 3

galerie

zobrazit pro daný počet porcí
další možnosti