Obalovaný květák

Hlavní jídlo (vytvořil*a Buky)
název množství (na 1.0 porcí)
Brambory 267 gramy
Olej slunečnicový 67 mililitry
Mléko 67 mililitry
Strouhanka 33 gramy
Mouka - hladká 17 gramy
Majonéza 17 gramy
Vejce slepičí 0.5 kusy
Květák 0.2 kusy
Kečup 0 kusy
hořčice 0 kusy

návod k přípravě

Postup:

Nakrájíme květák na střední kousky. Obalíme ho v trojobalu ( mouka, vejce + mléko, strouhanka) a osmažíme dokud nebude strouhanka dozlatova. 

Nakrájené ostrouhané brambory dáme vařit do osolené vody a podáváme s domácím dipem, kečupem, majonézou nebo hořčicí. 

úkoly

název popis dnů před vařením
Dip Koupit jogurt / smetana na domácí omáčku 3

galerie

zobrazit pro daný počet porcí
další možnosti